Bouw brandwachten

De kerntaken van brandwachtenservice.nl zijn het snel leveren van kwalitatief hoogwaardige brandwachten voor bedrijven, instellingen, de (semi-) overheid en evenementen. Tijdens bouwprojecten wordt de inzet van brandwachten vaak door de verzekering of door uitvoerders als eis gesteld om brandgevaarlijke situaties te monitoren maar ook om de veiligheid op de bouwplaats te waarborgen. Brandwachtenservice.nl levert op vele bouwplaatsen bouw brandwachten. Vakkundige brandwachten welke u compleet ontzorgen en zorgen voor de veiligheid tijdens uw bouwproject. Denk hierbij aan de inzet van een brandwacht bij lassen, slijpen, het werken op hoogte, het controleren op het naleven van het dragen van de juiste PBM’s en het naleven van de VCA regels en alle andere voorkomende hete werkzaamheden en veiligheidsaspecten. Brandwachtenservice is onderdeel van Active Safety BV. Active Safety heeft kwaliteit en tevredenheid als belangrijkste punten hoog in het vaandel staan. Brandwachtenservice.nl hanteert exact dezelfde punten. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Wij gaan voor 100% kwaliteit en tevredenheid.

Een brandwacht inzetten tijdens een bouwproject is een prima keuze. Ze ondersteunen het gehele bouwproject op veiligheidsgebied en zorgen bij heet werk voor het toezicht hierop. Ook controleert de bouw brandwacht op het dragen van de voorgeschreven persoonlijke beschermingsmiddelen en het naleven van de regels van VCA. Na de hete werkzaamheden blijft de brandwacht nog geruime tijd aanwezig om te controleren op eventuele brandgevaarlijke situaties. Is er een mangatwacht nodig? Voor onze bouw brandwachten geen enkel probleem. Ze zijn in het bezit van de juiste diploma’s. Ook voor gasmetingen bent u bij onze brandwachten aan het juiste adres. Ook zijn de brandwachten in het bezit van de certificaten BHV, EHBO en AED bediener en hebben ze VCA. Niet alleen voor de brandveiligheid maar ook bij calamiteiten van andere aard kunnen ze worden dus prima worden ingezet. Onze bouw brandwachten komen altijd volledig voorzien van materiaal op locatie. Dient er valbeveiliging meegeleverd te worden? Communicatiemiddelen? Gasdetectie sets? Of zelfs ademlucht? Wij zorgen er voor dat onze bouw brandwachten alle juiste materialen bij zich hebben. Zo willen wij u als klant volledig ontzorgen! En dat kan brandwachtenservice.nl!

Waarom bouw brandwachten?

bouw brandwachten rijksgediplomeerde brandwachten industriele brandwachten

In de bouw is het risico op ongevallen, brand of andere calamiteiten meer aanwezig dan normaal. Om te zorgen voor een veilige werkplek en het toezicht daarop levert brandwachtenservice.nl bouw brandwachten tijdens diverse bouwprojecten. Deze brandwachten controleren tijdens de gehele bouw bij heet werk zoals lassen en slijpen, controleren op het dragen van de voorgeschreven persoonlijke beschermingsmiddelen, zorgen ervoor dat de regels volgens VCA nageleefd worden, houden toezicht bij het werken op hoogte, houden toezicht als mangatwacht bij het betreden van besloten ruimtes en voeren daar waar nodig gasmetingen uit. Zo minimaliseren de bouw brandwachten van brandwachtenservice.nl het aantal ongevallen op de bouwplaats. Wij maar ook uw medewerkers willen graag na het werk weer ongedeerd bij vrouw en kinderen thuis kunnen komen. Daar zorgen onze bouw brandwachten voor. Goal Zero noemen wij dat! Daarnaast zorgen wij voor volledig voorziene brandwachten bij u op locatie. U hoeft geen extra materiaal meer te leveren om de brandwacht zijn taak te laten uitoefenen! Een timmerman komt ook niet zonder gereedschap. Waarom een brandwacht dan wel? Bij brandwachtenservice weet u dat het goed is geregeld en heeft u geen omkijken meer naar de brandwacht!

Voordelen van onze bouw brandwachten

 • Binnen 30 minuten van offerte-aanvraag tot inzet
 • Vakkundige en professionele brandwachten op locatie

 • In het bezit van meerdere diploma’s en certificaten
 • EHBO, BHV en VCA gecertificeerd inclusief bedienaar AED

 • Kunnen u volledig van advies voorzien

 • Indien gewenst geleverd met communicatiemiddelen
 • Wanneer gewenst geleverd met gasdetectie apparatuur en persoonlijke meters

 • Indien gewenst geleverd met ademluchtapparatuur
 • Wanneer gewenst geleverd met persoonlijke valbeveiliging
 • Ontzorgen u van A tot Z

 • En natuurlijk veel meer…

Meer informatie…
Offerte aanvragen

100% kwaliteit en tevredenheid. Dat is brandwachtenservice.nl!

 

Heeft u met spoed brandwachten nodig? Bel dan 24/7 met:

058-3001100

Brandwachtenservice is ruim 20 jaar actief op het gebied van brandwachtdiensten, beveiligingsdiensten en BHV en EHBO opleidingen. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeente en zijn NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd.

NEN 4400-1 gecertificeerd
vca* gecertificeerd