Evenementen brandwachten

De kerntaken van brandwachtenservice.nl zijn het snel leveren van kwalitatief hoogwaardige brandwachten voor bedrijven, instellingen, de (semi-) overheid en evenementen. Tijdens een evenement worden brandwachten vaak door de gemeente als eis gesteld om een evenement door te laten gaan. Brandwachtenservice.nl levert op vele evenementen brandwachten. Vakkundige brandwachten welke u compleet ontzorgen en zorgen voor de veiligheid tijdens uw evenement. Brandwachtenservice is onderdeel van Active Safety BV. Active Safety heeft kwaliteit en tevredenheid als belangrijkste punten hoog in het vaandel staan. Brandwachtenservice.nl hanteert exact dezelfde punten. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Wij gaan voor 100% kwaliteit en tevredenheid.

Een brandwacht inzetten tijdens een evenement is een logisch gevolg van een locatie die vaak niet is ingericht voor grote groepen mensen. Deze locaties zijn niet altijd brandveilig. Daarom is het noodzakelijk om een brandwacht in te zetten die zorgt voor de brandveiligheid voor, tijdens en na het evenement. Onze brandwachten zijn rijksgediplomeerd, wat betekent dat ze door de brandweer zijn opgeleid en vaak nog in actieve dienst zijn. Ook zijn ze in het bezit van de certificaten BHV, EHBO en AED bediener en hebben ze VCA. Niet alleen voor de brandveiligheid maar ook bij calamiteiten van andere aard kunnen ze worden ingezet. De evenementen brandwachten hebben als taak om vroegtijdig alle vormen van brandgevaar te herkennen en de risico’s te minimaliseren. Daarnaast worden de beschikbare blusmiddelen geïnventariseerd, noodverlichting, transparanten, vluchtroutes en nooduitgangen gecontroleerd.

evenementen brandwacht rijksgediplomeerd

Waarom evenementen brandwachten?

Gemeenten en verzekeraars eisen op evenementen vaak een brandwacht. Vaak zijn de locaties waar een evenement wordt gehouden niet geschikt voor grote groepen mensen. De brandveiligheid is vaak niet volledig op orde en de vluchtroutes niet geoptimaliseerd om grote stromen mensen te kunnen doen vluchten. De brandwachten van brandwachtenservice.nl helpen om deze issues op te lossen. Ze controleren op aanwezige blusmiddelen en de keuring daarvan, brandgevaarlijke situaties, of noodverlichting werkt, of transparanten allen werken, of vluchtroutes vrij zijn van obstakels en doorgankelijk zijn en of de nooduitgangen doorgankelijk zijn en niet geblokkeerd worden. Daarnaast kunnen ze melders van een brandmeldcentrale overbruggen, EHBO verlenen als dat nodig is inclusief het bedienen van een AED en een taak binnen uw BHV organisatie in vullen. De brandwachten zijn van vele markten thuis en kunnen u prima ondersteunen bij het brandveilig organiseren van uw evenement. Ook tijdens het evenement blijven ze u adviseren en na het evenement zullen ze samen met u evalueren.

De voordelen van evenementen brandwachten

  • Binnen 30 minuten van offerte-aanvraag tot inzet

  • Vakkundige en professionele brandwachten op locatie

  • In het bezit van meerdere diplomas en certificaten
  • EHBO, BHV en VCA gecertificeerd inclusief bedienaar AED
  • Bij meerdere brandwachten compleet geleverd met communicatiemiddelen
  • Kunnen u voor, tijdens en na een evenement van advies voorzien
  • Evalueren naderhand samen met u en uw personeel
  • Ontzorgen u van A tot Z
  • En natuurlijk nog veel meer…

Meer informatie…
Offerte aanvragen

Heeft u met spoed brandwachten nodig? Bel dan 24/7 met:

058-3001100

Brandwachtenservice is ruim 20 jaar actief op het gebied van brandwachtdiensten, beveiligingsdiensten en BHV en EHBO opleidingen. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeente en zijn NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd.

evenementen brandwacht rijksgediplomeerd
evenementen brandwacht rijksgediplomeerd