Brandwacht Friesland

Heeft u een brandwacht in Friesland nodig? Brandwachtenservice.nl levert brandwachten in Friesland voor diverse projecten en evenementen. Onder andere op bouwprojecten, verzorgingshuizen, ziekenhuizen en diverse industrie. Een brandwacht is bij brandwachtenservice.nl vanaf de offerte-aanvraag binnen 30 minuten geregeld. Binnen 2 uren zijn onze brandwachten vervolgens bij u op locatie. Brandwachtenservice.nl is onderdeel van Active Safety BV. Active Safety heeft kwaliteit en tevredenheid als speerpunt en ons doel is om u volledig te ontzorgen. Kijkt u eens rustig rond op onze website. Heeft u vragen? Wij beantwoorden deze vragen graag. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Heeft u een brandwacht in Friesland nodig? Bij spoed kunt u 24/7 bellen met 058-3001100. Geen spoed? U kunt ook een offerte aanvragen of het contactformulier invullen. Daar waar anderen stoppen gaan wij door. Voor de veiligheid van u, uw medewerkers, bezoekers en anderen. Een brandwacht in Friesland is bij brandwachtenservice.nl snel en goed geregeld!

Waarom een brandwacht in Friesland

Brandwacht Friesland

Friesland kent als provincie vele evenementen. Ook kan het voorkomen dat er een storing of defect aan de brandmeldinstallatie of sprinklerinstallatie is of dat u behoefte heeft aan extra BHV’ers binnen uw organisatie. Ook voor heet werk en veiligheid op het werk, denk aan bouwplaatsen en industrie, levert brandwachtenservice.nl deskundigen. Voor een evenement zal de gemeente tijdens de vergunningen-aanvraag vaak een brandwacht opnemen in de uiteindelijke vergunning. Wij leveren deze professionals in Friesland en zorgen er samen met u voor dat alle eisen qua (brand)veiligheid op orde zijn. Heeft u een storing aan uw brandmeldcentrale? Binnen 2 uur is de brandwacht in Friesland bij u op locatie. Zo kunt u rustig naar huis in de wetenschap dat uw pand veilig is. Heeft u extra BHV’ers nodig? Ook daar zijn wij volledig in thuis. In geval van calamiteit kunnen BHV’ers u per direct bijstaan of, indien alleen op locatie, een ontruiming starten. Al onze brandwachten zijn voorzien van de nodige diploma’s en certificaten en zijn vaak nog in dienst van een brandweerkorps. De brandwachten van brandwachtenservice.nl komen, indien u dit wenst, inclusief de benodigde apparatuur op locatie. Denk hierbij aan het mee leveren van communicatiemiddelen, gasdetectie zowel op de man als set, valbeveiliging, ademlucht set en meer. Wij willen graag dat de brandwacht in Friesland u volledig ontzorgt. Dat is ook onze missie. Ontzorging, kwaliteit en tevredenheid. Voor heet werk zoals lassen en slijpen, voor veiligheidswachten, mangatwachten, rijksgediplomeerde brandwachten, evenementen en meer leveren wij de mensen. Voor bedrijven, instellingen, de (semi-) overheid en evenementen bent u voor een brandwacht in Friesland bij ons aan het juiste adres.

Voordelen van een brandwacht in Friesland

 • Binnen 30 minuten van offerte-aanvraag tot inzet

 • Inclusief communicatiemiddelen

 • Vakkundige en professionele brandwachten

 • Met gasdetectie set en detectie op de man

 • Kunnen advies geven en voorlichten

 • Inclusief ademluchtset indien gewenst

 • EHBO, BHV en VCA gecertificeerd inclusief bedienaar AED

 • Brandwacht Friesland
 • In het bezit van meerdere diploma’s en certificaten

 • Wanneer gewenst geleverd met persoonlijke valbeveiliging

 • Ontzorgen u van A tot Z

 • En veel meer…

Meer informatie…
Offerte aanvragen

100% kwaliteit en tevredenheid! Dat is waar wij voor gaan!

Heeft u met spoed brandwachten nodig? Bel dan 24/7 met:

058-3001100

Brandwachtenservice is ruim 20 jaar actief op het gebied van brandwachtdiensten, beveiligingsdiensten en BHV en EHBO opleidingen. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeente en zijn NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd.

NEN 4400-1
vca* gecertificeerd