Brandwacht inhuren

Met ruim 20 jaar ervaring in de veiligheidsbranche is brandwachtenservice.nl een uitstekende keuze om een brandwacht in te huren. Wij leveren brandwachten door geheel Nederland voor vele werkzaamheden uiteenlopend van brandmeldcentrale storingen en uitval, sprinkler problemen, petrochemie en bouw tot scheepswerven, papierfabrieken en vuilnis opslag locaties. Wilt u een brandwacht inhuren? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Brandwachtenservice.nl zorgt dat de brandwacht volledig naar uw wensen op locatie komt. Wilt u dat de brandwacht bepaalde apparatuur mee neemt zoals een gasdetectie set, portofoons of brandblusser? Geen enkel probleem. Een brandwacht inhuren bij brandwachtenservice.nl betekent dat u volledig ont-zorgt bent. Brandwachtenservice.nl is onderdeel van Active Safety BV. Active Safety heeft in de afgelopen jaren een zeer betrouwbare naam op mogen bouwen en staat voor 100% kwaliteit en tevredenheid. Ontzorgen van onze klanten is wat wij met veel plezier doen. Nog niet volledig overtuigd? Kom bij ons een brandwacht inhuren en laat u overtuigen. U kunt ons snel bereiken onder het telefoonnummer 058-3001100 of via mail op info@brandwachtenservice.nl

Waarom een brandwacht inhuren?

brandwacht inhuren brandwachtenservice brandwachten rijksgediplomeerd industrieel

Een brandwacht inhuren kan gebeuren om verschillende redenen. De brandmeldcentrale kan in storing staan of defect zijn, uw sprinklerinstallatie werkt niet of niet goed, of er vinden hete werkzaamheden op uw terrein plaats waarbij de inzet van een brandwacht noodzakelijk is. Ook kan het gebeuren dat de gemeente, omgevingsdienst, verzekeraar of op advies van uw eigen BHV organisatie een brandwacht wordt geëist om u, uw personeel en/of uw bezoekers een veilige werkplek of locatie te bieden. Een brandwacht inhuren is dan de oplossing. Bij storingen in de brandmeldinstallatie zal de brandwacht de automatische detectiefunctie van deze centrale over nemen en geregeld rondes lopen. Tevens controleert de brandwacht direct de vluchtroutes, transparanten en vluchtrouteaanduidingen en nooduitgangen en maakt deze vrij wanneer er een obstakel op de vluchtroute of bij de nooduitgangen is. Zo maken wij ons nuttig en kunnen u van advies voorzien. Een brandwacht inhuren is dus zeker niet voor niets.

Tijdens evenementen wordt er vaak door de gemeente een brandwacht geëist. Als u er voor kiest een brandwacht in te huren dan zal deze er voor zorgen dat de evenementen locatie op orde is. Dat wil zeggen dat de brandwacht controleert op eventuele brandgevaarlijke situaties, of vluchtroutes en nooduitgangen doorgankelijk zijn, of de transparanten en noodverlichtingen werken en controleert de brandwacht alle aanwezige brandblusmiddelen op keuringen en of het juiste blusmiddel voorhanden is. Deze opsomming is slechts een greep uit de diensten die wij aanbieden.

Wilt u een brandwacht inhuren? Neem dan contact met ons op via 058-3001100 of via mail: info@brandwachtenservice.nl

100% kwaliteit en tevredenheid. Dat is waar wij voor gaan!

Brandwachtenservice.nl

Voordelen van een brandwacht inhuren

  • Binnen 30 minuten van offerte-aanvraag tot inzet
  • Professionele en vakkundige brandwachten bij u op locatie
  • Opgeleid door de brandweer en vaak nog in repressieve dienst

  • Inzet bij brandmeldcentrale of sprinkler uitval of storing

  • Inzet bij grote en kleine evenementen
  • Brandwachten voor de industrie, bouw en vele andere sectoren
  • Volledig voorzien van apparatuur zoals gasdetectie, portofoons en/of ademlucht
  • Brandwacht bij (ver)bouw en brandgevaarlijke werkzaamheden

  • Ontzorgen u van A tot Z en geven, indien nodig, advies
  • En natuurlijk veel meer….

Meer informatie…
Offerte aanvragen

Heeft u met spoed brandwachten nodig? Bel dan 24/7 met:

058-3001100

Brandwachtenservice is ruim 20 jaar actief op het gebied van brandwachtdiensten, beveiligingsdiensten en BHV en EHBO opleidingen. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeente en zijn NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd.

NEN 4400-1
vca* gecertificeerd