Gasmeten

Brandwachtenservice.nl levert als totaalleverancier van brandwachtendiensten tevens brandwachten die kunnen gasmeten. De brandwachten die dat mogen doen zijn allen in het bezit van een EX-OX-TOX certificaat aangevuld met diverse andere diploma’s waaronder mangatwacht. Binnen 2 uren ter plaatse omdat wij ons realiseren dat veiligheid voor alles gaat. De kerntaken van brandwachtenservice.nl is het snel leveren van kwalitatief hoogwaardige brandwachten. Dit doet brandwachtenservice.nl voor bedrijven, instellingen, de (semi-) overheid en op evenementen. Brandwachtenservice.nl is onderdeel van Active Safety BV. Active Safety heeft in de afgelopen jaren een zeer betrouwbare naam op mogen bouwen en staat voor 100% kwaliteit en tevredenheid.

Waarom een brandwacht die mag gasmeten?

Mangatwachten brandwachten gasmeten

Soms is het noodzakelijk om te gasmeten. Neem een tank waar een mangat in zit en waardoor men naar binnen moet om werkzaamheden in een tank uit te voeren. Van te voren moeten er dan gasmetingen uitgevoerd worden. Brandwachtenservice.nl kan brandwachten leveren die tevens mogen gasmeten. De brandwacht controleert dan op een eventuele explosieve atmosfeer, op zuurstof percentage in de tank en op eventueel aanwezige toxische stoffen. Dagelijks werken veel mensen in ruimten waar de mogelijkheid bestaat dat de omgevingslucht gevaar voor verstikking, explosie, bedwelming of vergiftiging bevat. Door een gasmeting uit te voeren, op regelmatige wijze of een constante meting, en de waarden daarvan bij te houden minimaliseren onze brandwachten deze risico’s. Tevens kunnen onze brandwachten de taak als mangatwacht op zich nemen. Zo bent u dubbel veilig. Indien gewenst leveren wij communicatiemiddelen, ademlucht en valbeveiliging mee. Laat ons weten wat u wilt en wij regelen het. U heeft geen omkijken meer naar de brandwacht. Ontzorgen doen wij maar al te graag.

De voordelen van een brandwacht die mag gasmeten

  • Binnen 30 minuten van offerte-aanvraag tot inzet
  • Vakkundige en professionele brandwachten op locatie

  • Inclusief gasdetectie apparatuur en meters op de man
  • Inclusief ademlucht
  • Compleet met communicatiemiddelen
  • Met extra certificaten zoals EHBO, BHV, VCA en bedienaar AED
  • Binnen 2 uur op locatie aanwezig
  • En meer….

Meer informatie…
Offerte aanvragen

100% kwaliteit en tevredenheid. Dat is waar wij voor gaan!

 

Heeft u met spoed brandwachten nodig? Bel dan 24/7 met:

058-3001100

Brandwachtenservice is ruim 20 jaar actief op het gebied van brandwachtdiensten, beveiligingsdiensten en BHV en EHBO opleidingen. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeente en zijn NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd.

NEN 4400-1
vca* gecertificeerd