Brandwacht huren

Brandwachtenservice.nl is inmiddels ruim 20 jaar actief in de veiligheidsbranche en levert vele brandwachten door geheel Nederland. U kunt bij ons terecht als u een brandwacht wilt huren. Een brandwacht huren bij ons betekent dat u full service krijgt. Brandwachtenservice.nl is compleet leverancier van diverse soorten brandwacht diensten. Voor zowel industriële brandwachten als rijksgediplomeerde brandwachten, een brandwacht huren bij brandwachtenservice.nl betekent dat u volledig ontzorgt bent. Dat is ook wat wij willen. 100% tevredenheid en 100% kwaliteit. Brandwachtenservice.nl heeft deze compleet nieuwe vorm van werken binnen de veiligheidsbranche. Waar er voorheen alleen met mensen werd geschoven doet brandwachtenservice.nl dit op een compleet ontzorgende manier. Als u een brandwacht wilt huren gaat u naar brandwachtenservice.nl.

De kerntaken van brandwachtenservice.nl is het snel leveren van kwalitatief hoogwaardige brandwachten. Mensen die vakkundig en professioneel zijn. Dit doet brandwachtenservice.nl voor bedrijven, instellingen, de (semi-) overheid en op evenementen. Brandwachtenservice.nl is onderdeel van Active Safety BV. Active Safety heeft in de afgelopen jaren een zeer betrouwbare naam op mogen bouwen en staat voor 100% kwaliteit en tevredenheid. Bij ons bent u aan het juiste en betrouwbaarste adres.

Waarom een brandwacht huren

brandwacht huren Mangatwachten brandwachten gasmeten rijksgediplomeerde brandwachten

Het kan voorkomen dat uw brandmeldinstallatie of sprinklerinstallatie defect raakt of een storing krijgt. Hierdoor is de dekking van deze installaties niet meer gegarandeerd en eist de verzekering, omgevingsdienst of brandweer vaak een brandwacht op locatie. Brandwachtenservice.nl levert hiervoor uitsluitend rijksgediplomeerde brandwachten. Ook tijdens evenementen eisen gemeenten vaak een brandwacht. Ook hiervoor leveren wij uitsluitend rijksgediplomeerde brandwachten. Deze brandwachten zijn veelal in het bezit van meerdere certificaten en diploma’s zoals BHV, EHBO, VCA en AED bedienaar.

In de industrie en op bouwterreinen heeft men vaak te maken met hete werkzaamheden zoals lassen en slijpen, mensen die door een mangat een tank in gaan, gasmetingen, VCA regels en vele andere regels en werkzaamheden. Hiervoor leveren wij zowel rijksgediplomeerde als industriële brandwachten. Zie hieronder de lijst van voordelen welke u bij brandwachtenservice.nl heeft als u kiest voor een brandwacht van brandwachtenservice.nl. Wij willen u als klant volledig ontzorgen en leveren daarom alles wat benodigd is mee. Zo hoeft u zelf niets meer te regelen en heeft u geen omkijken meer naar de brandwacht! 100% kwaliteit en tevredenheid is waar wij voor gaan!

De voordelen van onze brandwachten

 • Binnen 30 minuten van offerte-aanvraag tot inzet
 • Inclusief communicatiemiddelen
 • Vakkundige en professionele brandwachten

 • Met gasdetectie set en detectie op de man
 • Kunnen advies geven en voorlichten
 • Inclusief ademluchtset indien gewenst
 • EHBO, BHV en VCA gecertificeerd inclusief bedienaar AED
 • In het bezit van meerdere diploma’s en certificaten

 • Wanneer gewenst geleverd met persoonlijke valbeveiliging

 • Ontzorgen u van A tot Z
 • En veel meer…

Meer informatie…
Offerte aanvragen

100% kwaliteit en tevredenheid. Dat is waar wij voor gaan!

Heeft u met spoed brandwachten nodig? Bel dan 24/7 met:

058-3001100

Brandwachtenservice is ruim 20 jaar actief op het gebied van brandwachtdiensten, beveiligingsdiensten en BHV en EHBO opleidingen. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeente en zijn NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd.

NEN 4400-1
vca* gecertificeerd