Rijksgediplomeerde brandwachten

De kerntaken van brandwachtenservice.nl is het snel leveren van kwalitatief hoogwaardige rijksgediplomeerde brandwachten. Dit doet brandwachtenservice.nl voor bedrijven, instellingen, de (semi-) overheid en op evenementen. Brandwachtenservice.nl is onderdeel van Active Safety BV. Active Safety heeft in de afgelopen jaren een zeer betrouwbare naam op mogen bouwen en staat voor 100% kwaliteit en tevredenheid.

De rijksgediplomeerde brandwachten van brandwachtenservice.nl spelen een belangrijke rol bij het brandveilig houden van gebouwen en locaties. Na uitvallen van een brandmeldcentrale in een verzorgings- of bejaardenhuis, kantorenpand of vele andere soorten gebouwen, komen de rijksgediplomeerde brandwachten deze centrale fysiek over nemen. De brandwacht loopt vaak, nadat de brandmeldcentrale is uitgevallen of in storing is gegaan, op (dwingend) advies van een verzekeringsmaatschappij, op advies van de omgevingsdiensten van de gemeente of op advies van uw eigen (bhv)organisatie. Ze nemen de functie van de brandmeldcentrale fysiek over en zullen tijdens de dienst regelmatig ronden lopen door uw pand. Zo merkt de brandwacht eventuele brandgevaarlijke situaties tijdig op en kan, in geval van een calamiteit, een bluspoging ondernemen of een ontruiming leiden. Ook kan de rijksgediplomeerde brandwacht in vele gevallen een advies geven indien voorzieningen met betrekking tot de algehele veiligheid niet of niet volledig op orde zijn. Denk hierbij aan blusmiddelen, transparanten, noodverlichting en vluchtroutes. Zo proberen ook de brandwachten van de nood een deugd te maken en dragen ze bij aan een veiligere organisatie.

Rijksgediplomeerde brandwachten – wat en waarom

De rijksgediplomeerde brandwachten van brandwachtenservice.nl zijn, zoals het woord al enigszins aan geeft, opgeleid door de brandweer. Veelal zijn ze in repressieve dienst als beroeps of vrijwillige brandweerman. Bij een storing of uitval van uw brandmeldcentrale of sprinklerinstallatie wilt u er van op aan kunnen dat de functie van de brandmeldinstallatie zal worden overgenomen door gekwalificeerde en kundige mensen. Brandwachtenservice.nl levert deze rijksgediplomeerde brandwachten. Indien nodig kunnen ze binnen 2 uren bij u op locatie aanwezig zijn. Brandwachtenservice.nl realiseert zich dat u uw bedrijf, personeel, bezoekers en ook u zelf graag zo veilig mogelijk wilt houden. Daarom is het fijn dat wij snel kunnen schakelen. Indien er extra benodigdheden gewenst zijn kunnen wij dat mee leveren. U hoeft het alleen maar aan te geven. Zo willen wij u graag volledig ontzorgen. Van offerte aanvraag tot inzet van onze rijksgediplomeerde brandwachten kan al binnen 30 minuten geregeld zijn. Zo belangrijk vinden wij veiligheid!

100% kwaliteit en tevredenheid. Dat is waar wij voor gaan!
Brandwachtenservice.nl
rijksgediplomeerde brandwachten brandmeldcentrale of sprinkler storing of uitval

Voordelen van rijksgediplomeerde brandwachten

  • Binnen 30 minuten van offerte-aanvraag tot inzet
  • Vakkundig en professioneel personeel

  • Opgeleid door de brandweer en vaak nog in repressieve dienst
  • Inzet bij brandmeldcentrale of sprinkler uitval of storing
  • Inzet bij evenementen
  • Kunnen u goed adviseren en voorlichten

  • Ontzorgen van A tot Z
  • Brandwacht bij (ver)bouw en brandgevaarlijke werkzaamheden

  • En natuurlijk veel meer….

Meer informatie…
Offerte aanvragen

Heeft u met spoed brandwachten nodig? Bel dan 24/7 met:

058-3001100

Brandwachtenservice is ruim 20 jaar actief op het gebied van brandwachtdiensten, beveiligingsdiensten en BHV en EHBO opleidingen. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeente en zijn NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd.

Rijksgediplomeerde brandwachten brandmeldinstallatie uitval sprinkler
Rijksgediplomeerde brandwachten brandmeldinstallatie uitval sprinkler